Facebook Helpdesk

Welkom bij de onafhankelijke Facebook helpdesk. De Facebook Helpdesk is ervoor bedoeld om vragen en opmerkingen over Facebook te plaatsen. Iedereen is vrij om hierop te reageren. De bedoeling van deze Facebook Helpdesk is om elkaar te helpen met problemen die ontstaan bij het gebruik van de FB app en website. Voor storingen moet je op de andere storingspagina zijn. Vragen kunnen gaan over hele kleine dingen zoals; ‘hoe wijzig ik mijn profielfoto’, of ‘hoe voeg ik vrienden toe’. Veel succes en we hopen dat wij snel een antwoord op jou probleem kunnen vinden. Stel je vraag via Facebook!Hoe werkt de Facebook Helpdesk
Naast het bovenstaande Facebook reactieformulier vind je hieronder een lijst met reactie’s en vragen van andere gebruikers. Helemaal onderaan deze pagina kan je zelf ook een vraag toevoegen. Vul even duidelijk je naam in, zodat als iemand wil reageren hij/zij je naam kan gebruiken. Zo weet jij dat het antwoord voor jou bedoeld is.

12 gedachten over “Facebook Helpdesk

 1. Kim

  Ik heb mijn Facebook gedeactiveerd en weet mijn wachtwoord niet meer. Echter om alles te herstellen moeten mijn vertrouwde contacten naar een link gaan en mij een code doorgeven. Kan dit eventueel anders? 1 van de 3 contacten heb ik geen contact meer mee en de andere 2 hebben het geprobeerd en dit werkt niet. Wat nu?

  Reageren
 2. Joop bloemscheer

  Mijn Facebook account zou zijn geblokkeerd voor 24 uur..Dit is inmiddels al drie dagen voorbij…Hoe wordt dit opgelost?

  Reageren
 3. R.Dijkstra

  Wil de naam van mijn vrouw veranderen op FB, doch het wachtwoord van haar FB ben ik kwijt en omdat op te vragen heeft ze een mailadres wat al heel oud is en niet meer gebruikt wordt en ook daar is geen wachtwoord meer van bekend.

  Reageren
 4. Yolanda Ackermans

  Hallo al een tijd heb ik een probleem op facebook. Ik heb hier en daar wat pagina’s die ik leuk vind. Zo pagina post een link naar een website. Ik wil zo website open bijvoorbeeld een spel of iets anders. Ik probeer de link te openen en voor dat de link nog niet helemaal compleet is geladen gooit hij mij direct uit en kom ik weer in het overzicht van mijn Facebook. Klik ik daarna weer op de link, en op nieuw wordt ik er weer uit gegooid. Dit is maf want op mijn laptop heb ik dit probleem niet. Alleen op mijn SmartPhone. Iemand bekend met dit probleem?

  Reageren
 5. Boy

  Ik beheer enkele pagina’s , van onze club en een persoonlijk blog. Als ik vroeger rechtsboven met het driehoekje naar een van mijn pagina’s ging, veranderde automatisch mijn naam en profielfoto naar de desbetreffende naam van de pagina. Dit doet hij nu niet meer en ik kan nu niet meer als pagina zijnde naar de nieuwsberichten kijken en andere bedrijven Liken. Is er iets veranderd bij Facebook of ligt het aan een instelling?

  Reageren
 6. Mariam

  Mijn like pagina is gekoppeld aan mijn persoonlijke fb pagina. Nu is om de een of andere reden mijn fb account uitgeschakeld. Dit gaat om mijn persoonlijke pagina. Hoe krijg ik mijn like pagina terug?

  Reageren
 7. Lawrence De Block

  Ik kan niet meer op mijn account het rare van al is maar uit daarvoor kon ik wel nog en toen ik het opnieuw opende was ik volledig afgemeld en kon niks meer doen. Ik krijg dan altijd antwoord van de bekijken u gegevens en zodra we meer weten contacteren we u terug maar ik heb nog niks van melding gehad of e-mail gekregen wie mij kan helpen laat een reactie achter. Dank u wel

  Reageren
 8. Mo

  Fb heeft mijn telnr en email ik moet nu na update id sturen en heb fb al jaren. Ik wil dit niet. Laat deze bullshit weg aub.

  Reageren
 9. Kocyigit ayhan

  Beste , ik word gechanteerd door een zekere Mawa Brensch die een video opname van mij wil publiceren naar mijn vrienden toe . Ze vragen mij geld om dit tegen te houden !!! Help

  Reageren
 10. jasper

  Goedenavond, ik kon mijn vraaf niet vinden bij de helpdesk dus dan maar hier. Ik wil graag mijn facebook account verwijderen om een nieuwe aan te maken zodat ik alle vrienden en bericht weer op een rij heb. Alleen nu beheer ik een grote pagina. Word deze ook verwijderd als ik mijn account verwijder? Zo ja, hoe kan ik alsnog mijn account verwijderen maar mijn pagina wel behouden?

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *